ne dediler?

bakalim guzel okulumuz icin neler demisler? bulabildiklerim, derleyebildiklerim…

ek$i sozluk:
konyanin en koklu ve buyuk anadolu lisesi.. maarif kolejinden devsirmedir.. bir zamanlar yatiliydi.. simdilerde anadolu liselerinin gözden düsmesiyle popularitesini kaybetmis olabilir..
(bkz: entry yazarken his yapmak)
(godot, 17.01.2003 09:54)

daha fazla eksi sozluk yazisi icin tikla.


vikipedi:
Son yıllarda ÖSS’de gösterdiği başarı ile dikkat çeken okul birçok akademisyen, sanatçı, yazar, gazeteci, bürokrat yetiştirmiş; kimi liseler arası spor turnuvalarında Türkiye ve dünya çapında başarılara imza atmıştır.

yazinin tamamini okumak icin tikla.


milliyet gazetesi:
Konya Meram Anadolu Lisesi’nden Furkan Ceran 959.617 puanla birinci oldu. imkânsızlıklar içinde zoru başardı. İşte onların öyküleri…
Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’nda (OKÖSYS) 100 soruyu da doğru yanıtlayarak 3 birinciden biri olan Konya Meram Anadolu Lisesi’nden 16 yaşındaki Furkan Ceran, fizik mühendisi olmak istiyor. Konya’da küçük bir dükkânda ambalaj kâğıdı satan Sadettin Ceran’ın iki çocuğundan biri olan Furkan, Harmancık Mahallesi’nde telefonu bile olmayan mütevazı bir evde yaşıyor. İzmir Fen Lisesi’ni kazanan Furkan, “Geleceğimi okuyarak kazanacağımın bilincindeydim” dedi.

////ve cok daha fazlasini dediler bizim icin, siz de bulduklarinizi paylasiniz…

Yorum bırakın